Кількість
|
Вартість
|
||
|
Опис печі-коптильні Термофор ДУПЛЕТ INOX:
Портативна дров'яна піч-коптильня Термофор Дуплет INOX (нержавіюча сталь).
Характеристики печі-коптильні Термофор ДУПЛЕТ INOX:
Маса, кг | 9 |
Глибина, мм | 320 |
Ширина, мм | 230 |
Висота, мм | 585 |
Об'єм камери згоряння, дм. куб. | 28,8 |
Діаметр модуля димоходу, мм | 63 |
Курку вагою 1,5-2 кілограми натерти приправами і маринувати 2-3 години. Осушити курку паперовим рушником і щільно прив'язати шпагатом ніжки курки до гачків на кришці коптильні.
Укласти на дно коптильної камери фольгу.
Насипати на неї 2—3 жмені сухої тирси або гілок плодових дерев — яблуні, вишні.
Розтопити топку коптильні тріскою, хмизом, невеликими поленцами.
Після появи стійкого горіння та димлення тирси прикрити піддувало.
Опустити курку в коптильну камеру і щільно закрити кришку.
Коптити до готовності, регулюючи інтенсивність процесу піддувалом.